På gång!

Några godbitar den närmsta framtiden är:

Fars dag då vi för första gången har öppet. Då serverar vi lammfärsbiff och nötfärsbiff med tillbehör såsom bröd, smör, korv, ost, marmelad, klyftpotatis, sås och sallad samt kaffe/té och dessert för 220 kr/person. Bordsvatten ingår, men övrig dryck tillkommer. Öppettid: 13-16. OBS! Fullbokat!

Magisk Afton den 25 november kl 18.00. Då serverar vi en trerättersmeny i kapellet och det blir kanonfin underhållning av MagicKjell, Eksjös egen magiker som utför komiska och underfundiga trick samt Klas Lööf en erfaren underhållare som överraskar med sin magi på nära håll och med glimten i ögat. Underhållning och mat ingår i priset på 450 kr. Dryck tillkommer.

Från vecka 48 serverar vi Adventsmeny i kapellet. Det är inget regelrätt julbord utan en trerättersmeny med juliga smaker, kostnad 350 kr/person (bordsvatten ingår men i övrigt tillkommer kostnad för dryck). Önskas en enklare variant finns Adventsmeny light som består av varmrätt och dessert för 200 kr/person. Ring för att kolla vilka kvällar det finns platser över.

Boka bord på 070-1900770, och glöm inte anmäla ev specialkost (tillägg 30 kr/portion).