Kalas och menyer

Våra öppettider är torsdag, fredag 12-18 och lördag 12-16. Då dukar vi gärna upp borden i vårt kapell och serverar ekologiska produkter från gården och andra närliggande gårdar.

För sällskap som är 10 (vuxna) personer eller fler går det boka plats hos oss även utöver våra ordinarie öppettider. Vi kan hålla öppet till kl. 23 .00 på kvällen. Söndagar samt röda dagar har vi dock stängt. Det kan vara bra att vara ute i ganska god tid om man vill boka ett speciellt datum. Särskilt i maj-juni samt innan jul är det bra med god framförhållning.

Hela sällskapet äter samma meny och dessa menyer kan vi erbjuda för tillfället:

Norrby Ängars Hackebiff
(hamburgare) med ost, sallad, picklade grönsaker och chips.
Kaffe och chokladbit.
150 :-

Norrby Ängars Borsjtj (högrev- och rödbetssoppa) med bröd, chark- och ostbricka.
Kaffe och mandelkaka med grädde.
200 :-

Norrby Ängars Kapellmeny:
Bröd, chark- och ostbricka.
Örtmarinerat nötinnanlår med klyftpotatis och sallad.
Kaffe och fläderpannacotta med rårörda blåbär och choklad.
275 :-

Norrby Ängars Gårdsmeny:
Soppa efter säsong.
Pulled beef med rödvinsglace, rostade rotfrukter och picklade grönsaker.
Kaffe och ostkaka med grädde och blåbär.
360 :-

Norrby Ängars Grillmeny:
Grillat nöt- och lammkött från gården med bbq-såser, picklade grönsaker, potatis och sallad.
Kaffe och dessert.
395 :-

Norrby Ängars Försommarmeny:
Carpaccio på nötrulle.
Grillad rostlock med krispig potatis, kålsallad och örtkräm.
Kaffe och inkokt rabarber med vaniljkräm, havrekrisp och rostad vit choklad.
420 :-

 

Vi älskar våra kor och får och det är för deras skull vi serverar mat på gården, men självklart respekterar vi dem som inte vill äta kött eller har allergier av olika slag och vi gör vårt bästa för att tillgodose olika behov och önskemål. På grund av det extra arbete som dock uppstår för specialkost tar vi 30 kr extra per portion. Kom ihåg att anmäla specialkost i samband med bokningen!

Vi använder lokala och ekologiska råvaror. Potatisen kommer från Björnstorp i Hult, grönsaker köper vi från Glinghester när det finns tillgängligt, ostar från Lida, dricka bl a från Rudenstams i Huskvarna, många produkter kommer från Öland och Kalmar, Kristdala, Österlen, Visingsö med mera.

Barn är varmt välkomna! 0-2 år gratis. 2-10 år 100 kr. 11-14 år 150 kr, om de äter samma mat som det övriga sällskapet, annars 30 kr extra per portion.

Vid sen avbokning av portion delar vi på kostnaden. Vid utebliven avbokning före ankomst står beställaren för kostnaden.

Vi har serveringstillstånd för slutna sällskap.

För att boka, ring Ann på 070-1900770.

Önskas underhållning kan vi tipsa om Magic Kjell samt Isac Roos som gärna sjunger och spelar för er. Isac når ni på: 072-303 38 06.

Varmt välkommen!

Byggnationen av kapellet och köket är delvis finansierat med hjälp av Europeiska jordbruksfonden.