Kalas och menyer

Vi serverar enkla menyer i gårdens kapell för den som vill. Boka minst en vecka i förväg för matservering, gärna tidigare.

Vill man boka matservering utanför våra ordinarie öppettider behöver man vara minst 10 vuxna personer. Vi kan hålla öppet till senast 23.00. Söndagar och andra helgdagar är serveringen alltid stängd.

Hela sällskapet äter samma meny och här nedan finns några menyer att välja på:

Norrby Ängars Hackebiff
(hamburgare) med ost, sallad, picklade grönsaker och chips.
Kaffe/te och jordgubbspannacotta.
195 :-

Norrby Ängars Kapellmeny:
Varma smördegsknyten med färs och ost.
Örtmarinerat nötinnanlår med klyftpotatis, gräddsås och sallad.
Kaffe/te och vaniljparfait med hallonsås.
385 :-

Norrby Ängars Gårdsmeny:
Lammsmäck med citroncrème och gröna tillbehör.
Grillat nötkött med rödvinssås och potatis.
Kaffe/te och äppelkaka med rårörd vaniljkräm.
475 :-

Vi älskar våra kor och får och det är för deras skull vi serverar mat på gården, och därför utgår våra menyer från gårdens kött. Men vi respekterar dem som inte vill äta kött eller har allergier av olika slag och vi gör vårt bästa för att tillgodose olika behov och önskemål. På grund av det extra arbete och kostnad som dock uppstår för specialkost tar vi 35 kr extra per portion. Kom ihåg att anmäla specialkost i samband med bokningen!

Vi använder lokala och ekologiska råvaror så långt det är möjligt i våra menyer.

Barnpris upp till 10 år (beroende på meny).

Vid sen avbokning av portion delar vi på kostnaden. Vid utebliven avbokning före ankomst står beställaren för kostnaden.

Vi har serveringstillstånd för slutna sällskap.

För att boka, ring Ann på 070-1900770.

Önskas underhållning kan vi tipsa om Magic Kjell samt Isac Roos som gärna sjunger och spelar för er. Isac når ni på: 072-303 38 06.

Varmt välkommen!

Byggnationen av kapellet och köket är delvis finansierat med hjälp av Europeiska jordbruksfonden.