Hästar

2022 föddes våra första föl på gården på väldigt länge. Därmed gick startskottet för vår uppfödning av hästar. Nedan finns lite information om de avelsston vi har för tillfället.

På bilden ovan är Utopia e: Chello u: Aletta ue: Cantus. Utopia är f 2004, ägs av Eva Sarlind Dahlberg och har tävlat upp till 1.45 i hoppning och gått msv dressyr. Nu är hon dräktig med Avec F.

Hennes stoföl från 2022 NBY Upper Sky e: Silber Sky F är såld till LisaMaria Norlander och Kella Norlander. På gården finns Utopias stoföl från 2021 Unica F e: Everton VDL.

Caprice

Här finns också Caprice som är efter Corporal VDL och modern är Actrice W och båda har ju tävlat med Malin Baryard i sadeln. Bland annat var Actrice och Malin den enda dubbelnollan på hinder i WEG i Kentucky 2010. I maj 2023 fick Caprice ett stiligt hingstföl efter Chini con Yanic F som heter NBY Chagall.

I juni 2023 fick Perle RAA efter Cornet’s Prinz också ett vackert hingstföl efter Chini con Yanic F som heter NBY Monet.

NBY Monet

På gården finns även Carrigshawn Vendi.

Carrigshawn Vendi och Fisinaa

Vi lånar också Fisinaa av Sara Eriksson som tidigare fått två fina avkommor och nu fått ett fint stoföl NBY Rosé Sky efter Silber Sky F.

För mer info om hästarna kontakta Ann på 070-1900770.